Her bor vi   |    Handelsbetingelser   |    Tilbud   |    Aktuelt   |    Beholdningslister   |    Kontakt   |    Links   |   
  
Forside
Rosenguiden

Roser
Frugttræer
Frugtbuske
Løvtræer
Sydfrugter
Hassel
Diverse frugttræer
Clematis
Pæoner
Kataloger
Nyhedsbrev
Roser - ej blot til pynt
Kerneløse druer
Havens Vitaminbomber
Fra jord til bord
 




Bestil varer på:  www.erlingnielsensplanteskole.dk

Honey Dijon™
Honey Dijon™
Gruppe:  Storblomstrede Roser Farve:  Gylden/Brun
Duft:  kraftig Højde:  90-120 cm
Bredde:  70-80 cm Blomsterstørrelse:  12-14 cm
Antal kronblade:  fyldt Blomstring:  remonterende
Anvendelse:  Zon: 
Værd at vide: 

Endelig En smuk varm gylden-brunlig farvet rose. Honey Dijon er en sund og rigt blomsterne rose. Farven er ny, men smagfuld, og den har en ny nuance der gør sig godt i blomsterarrangementer. Farven er dybest ved kølige temperaturer. Denne unikke solbrune storblomstret rose er en krydsning imellem Stainless Steel og Singin in the Rain , og den har taget det bedste med fra begge sine forældre.

(Erstatning for Koko Loco)


Rosenforædler Dr. James Sproul beretter :


Da jeg først begyndte at opdrætte roser, vidste jeg, at jeg som amatør ville være nødt til at fokusere på nye typer roser for at få opmærsomhed, da de store kommercielle rosenavlere havde deres egne veletablerede avlsprogrammer, der producerede hele spektret af klassiske rosentyper: Storblomstret-, Buket-, Klatre-, Busk- og Patioroser. Det var ikke svært for mig at fokusere på nyheder, da mit øje altid syntes at være tiltrukket af de usædvanlige roser. Når det er tilfældet, var min første ægte kommercielle rosensort Honey Dijon. Mit mål med at vælge den krydsning, der førte til Honey Dijon, var at udvikle en kraftig voksende og sund, gyldenbrun rose. Jeg har fundet ud af, at jeg sjældent får nøjagtig det resultat, som jeg forventer når jeg krydser roser, men var meget heldig med at vælge at krydse de to rosensorter Stainless Steel og Singin in The Rain. Jeg fik lige nøjagtig det,jeg ønskede.
Honey Dijon blev introduceret af Weeks Roses i 2005 i USA.


 


 

Forædler:  James A.Sproul 2003 År:  2003
Synonym:  WEKsproulses Pottestørrelse:  4.0